Zaalakoestiek

Een ruimte of restaurant waar u geen onderhoudend gesprek kunt voeren, een zwembad of sporthal waar u doof wordt door het lawaai, een vertrekhal waar u niets begrijpt van de omroeper, ... stuk voor stuk situaties die we vermijden en zelfs helemaal niet wensen, laat staan accepteren!

Nochtans bestaan er betaalbare, esthetische oplossingen om dit te vermijden.  Contacteer ons en onze experts komen ter plaatse om samen met u te evalueren.

Waar nodig bouwen we een vereenvoudigd akoestisch model in de gespecialiseerde software CATT Acoustic. Deze software kwam als meest betrouwbaar uit een vergelijkende test van het Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB), het Duitse nationale instituut voor metrologie.

Dit akoestisch model laat toe om de invloed van verschillende types en hoeveelheden materialen en van de inrichting van de zaal te analyseren en onderbouwde keuzes te maken.  We bepalen de investeringskost van alternatieve maatregelen en vergelijken die met het berekende niveau van akoestisch comfort. U kiest dan met kennis van zaken de oplossing met de beste verhouding inzake prijs en kwaliteit. Vermijd onnodige investeringen in dure oplossingen die niet het gewenste resultaat opleveren: contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!