Residentiële projecten

In de meeste woningen zijn vandaag de dag heel wat toestellen aanwezig : tv, home-cinema, hifi-systemen, airco, huishoudelijke toestellen, etc. Samen met omgevingsgeluid (buren, verkeer, ...) zorgen ze ervoor dat er ook in onze woning heel wat lawaai aanwezig is. Toch zijn we tegelijk meer gesteld op rust en privacy in onze woning. En de waarde van uw onroerend goed daalt zelfs met 1% per extra decibel geluidshinder.

De meeste nieuwe gebouwen van vandaag voldoen niet zomaar aan de huidige normen: er dient van bij het ontwerp afdoende aandacht aan besteed te worden. Daardoor doen professionele architecten steeds vaker een beroep op een echte expert ter zake. Strenge isolatievereisten vergen een correcte akoestische voorbereiding en toepassing van de juiste bouwtechnieken en dito materialen. Eenmaal een gebouw er staat en het niet aan de eisen voldoet, is het moeilijk en vooral duurder om alsnog voldoende geluidsisolatie te realiseren. Net daarom is het belangrijk hiermee bij het ontwerp rekening te houden.

Zorg dat u voorbereid bent: neem nu reeds contact op met Bureau De Fonseca. Wij specialiseren ons reeds geruime tijd in het beheren van geluid in de woon- en werkomgeving.

Onze pragmatische aanpak en snelle oplevering horen bij onze dienstverlening.

Contacteer ons vandaag nog voor uw akoestische voorbereidingen en ontwerp.